Welch Allyn

Welch Allyn je vodeći svetski proizvođač visoko kvalitetnih instrumenata za dijagnostiku u medicini. Oni trenutno posluju u 26 zemalja, dok je kompanija iz Sjedinjenih država. Njihov glavni fokus su njihovi klijenti – s toga, oni razmišljaju o budućem razvoju zdravstvene nege proizvodeći adekvatne instrumente kao i tehnologije za ubuduće.

Industrija: Proizvodnja medicinske dijagnostičke opreme
Država: USA

Istaknuto: Pored web prodavnice koja je dostupna na Američkom tržištu, Welch Allyn je želeo da osnuje Magento web prodavnicu za DACH zemlje (Austrija, Nemačka, Švajcarska). Prvo je završeno za nemačko tržište. Younify je preuzeo odgovornost za celokupan razvojni proces. Sveže kreirana Magento web prodavnica je morala da zadovolji najveće kriterijume, uključujući dizajn koji je dosledan brendu Welch Allyn na globalnom nivou. Štaviše, web prodavnica je u skladu sa zakonima u Nemačkoj, što je i bila dodatna pogodnost za Younify – već smo upoznati sa pravilima na tržištu. Ceo proces je bio nadgledan od strane Welch Allyn osoblja sa kojima smo i komunicirali. Tokom implementacije projekta, trudimo se da komuniciramo o svakom detalju i da budemo transparentni kada dodje do razvoja, dizajna i ostalih aktivnosti.

Ciljevi: Cilj celog procesa je bio da ubacimo jednu “zdravu” atmosferu na web prodavnicu. Sa druge strane, jedan od bitnih ciljeva je takodje bio da uspostavimo povezanost između kompanijskog sajta i web prodavnice, izgraditi poverenje prateći standarde web prodavnice.

Opseg: Ceo projekat je implementiran po uputstvima Welch Allyn kompanije. Dakle, posao je bio jasan – uvrstiti funkcionalnosti web prodavnice koje su dovele do posebnog nivoa uspeha celog projekta. Glavni cilj je funkcionalnost web prodavnice. To znači da je Welch Allyn želeo vrlo brzo da pristupi krajnjim kupcima, dati im najbolje iskustvo i stoga povećati prodaju putem Magento web prodavnice.

Isporuka: Ciljevi su uspešno ispunjeni implementacijom nekih prilagođenih funkcionalnosti (moduli web prodavnice) i različitih Magento ekstenzija. Budući da će web prodavnica raditi u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj, Geo IP prepoznavač za region će pomoći klijentima da direktno dođu do odgovarajuće web prodavnice u skladu sa njihovom lokacijim. Štaviše, čitava web prodavnica je prilagođena za prikupljanje i obradu podataka kao i podataka posetilaca. Ono što ovu prodavnicu čini drugačijom od mnogih drugih je “stranica studentskog programa”. Welch Allyn je omogućio velike popuste za studente koji kupuju njihovu opremu. Ovim modulom oni ne samo da učenicima olakšavaju proces, već i osnažuju njihovo obrazovanje pružajući im kvalitetne alate.

Dizajn: Dizajn je urađen od strane Younify

Ekstenzije:

Najbolje činjenice o web prodavnici:

  • Prodavnica je u skladu sa zakonom u Nemačkoj
  • Specijalni moduli omogućuju popust studentima
  • Povezan sa SAP ERP sistemom

Dizajn

Dizajn uradio Younify na osnovu stila Welch Allyn.

Studenstski popusti

Prilagođeni modul za ponudu studentskih popusta.

Zakoni i regulative

Posebna pažnja na poštovanje nemačkih zakona i propisa.

Geo IP Switcher

Ekstenzija za automatsko usmeravanje posetilaca iz Nemačke, Austrije i Švajcarske na odgovarajuću veb lokaciju za njihovu lokaciju.

ERP integracija

Zahvaljujući vezi između Magenta i postojećeg ERP sistema (SAP), omogućeno je centralno upravljanje zalihama i cenama.

OneStepCheckout

Jednostavan proces plaćanja za klijente kako bismo povećaju konverziju klijentu.

Welch Allyn

Početna strana

Welch Allyn

Strana kategorije

Welch Allyn

Strana proizvoda

Welch Allyn

Strana za proces naplate

Welch Allyn

OneStepCheckout strana