TopRC

TopRC je najveći distributer daljinski-kontrolisanih uređaja u Holandiji i Belgiji, sa prodavnicom u Udenu od skoro 1000m2 i jako dobrom veb prodavnicom. Zahvaljujući tome, TopRC uvek ima na lageru širok spektar daljinski-kontrolisanih automobila, čamaca, skutera, aviona, helikoptera i dronova. Rokovi isporuke su kratki, a usluga brza i sveobuhvatna. Zbog toga što želi da bude vodeći specijalista, na veb prodavnici možete pronaći stručne informacije i savete. TopRC je želeo da vidi ove osnovne njihove vrednosti u novoj veb prodavnici, što smo i uspeli da im pružimo.

Kao vodeći brend u ovoj industriji, njihov tim je spreman da pruži stručne informacije i personalizovane savete. Kupci mogu da posete prodavnicu radi popravke, testiranja proizvoda i vožnje na jedinoj zatvorenoj stazi za ova vozila u Holandiji. Zbog obimnih informacija, širokog i velikog asortimana sa više brendova, kao posetilac stičete utisak da je ova kompanija visoko specijalizovana i strastvena, što i zapravo i jeste. Fotografije visokog kvaliteta naglašavaju realistični izgled proizvoda.

Internet prodavnica je prvenstveno namenjena fizičkim licima, ali i pravna lica imaju mogućnost naručivanja. Sve o ovome je objašnjeno u njihovoj prodavnici. Naručivanje je prilično jednostavno i može se obaviti brzo bez, ali i sa nalogom. TopRC nudi mnogo različitih metoda plaćanja koje su detaljno opisane takođe. Na ovaj način kupac može izabrati ono što mu najviše odgovara. Aktuelni status porudžbine se takođe može pronaći posle naručivanja, a kupac može da bira između različitih opcija isporuke i preuzimanja.

Kompanija nudi dodatnu sigurnost i prilikom povraćaja, garancije, popravke i raznim opcijama zamene. Društveni dokaz u recenzijama kupaca je ispravno predstavljen kako bi odavali utisak još veće pouzdanosti. Činjenica da postoji link između Fejsbuk zajednice i kanala drugih društvenih mreža takođe doprinosi poverenju i konverziji. Konačno, produženo radno vreme prodavnice, služba za korisnike i različiti načini kontakta takođe ulivaju veliko poverenje.

Povezivanje recenzija kupaca za društveni dokaz

Više opcija za plaćanje

Custom tema

TopRC

Početna stranica

TopRC

Stranica sa kategorijama

TopRC

Stranica proizvoda

TopRC

Stranica korpe

TopRC

Checkout stranica