Solo Solis

Solo Solis je evropski veletrgovac sunčanim naočarima sa sedištem u Hertogenbošu u Holandiji. Inovativni uvoznik sunčanih naočara kog su osnovali 2015. godine proizvođači Cheapass Sunglasses, jednog od najvećih evropskih prodavaca naočara na internetu. Prodaje, snabdeva i isporučuje inovativne i moderne naočare za sunce širom sveta. Zbog toga je B2B veb prodavnica postala višejezična i nudi širok spektar opcija plaćanja i isporuke.

Upravljanje zalihama i “štampanje” svih sunčanih naočara sa logom se odvija u Holandiji. Takođe postoji kancelarija u Šangaju koja se fokusira na reviziju stila i kvaliteta. Pošto Solo Solis uglavnom želi da se istakne ličnom uslugom, korisničkim iskustvom kupovine i brzom isporukom, razvoj veb prodavnice je prvenstveno fokusiran na ovo. Na primer, nalog se može kreirati brzo, bezbedno i lako, snižavajući prag naručivanja i povećavajući pouzdanost u isto vreme.

Pošto se baza kupaca ovog veletrgovca naočara za sunce sastoji od malih i srednjih preduzeća širom sveta, veb stranica je napravljena na više jezika. Takođe možete birati između širokog izbora opcija plaćanja i isporuke. Koristili smo velike i visokokvalitetne slike i fotografije proizvoda da naglasimo moderne i inovativne kolekcije. Obimne informacije o proizvodu pomažu kupcu da napravi dobar izbor i poveća konverziju.

Na internetu postoji mnogo informacija koje na logičan način pomažu posetiocima na putu ka pravoj kupovini. Na primer, posetioci mogu unapred da izračunaju troškove isporuke i vreme isporuke na osnovu zemlje i broja komada naočara za sunce. Velika pažnja je takođe posvećena čestim pitanjima i funkciji pretrage. Možete pretraživati i birati na različite načine i vrednosti na drugim mestima u prodavnici. Da bi se konverzija još više povećala, postoji opsežno pravo na povraćaj, garancija, niska minimalna količina porudžbine i korisnička služba koja se može dobiti telefonom.

Više opcija isporuke

Svako može imati svoje (sa ili bez odštampanog logotipa) naočare za sunce isporučene na različite načine. Kompanija nudi slanje njihovih proizvoda širom sveta.

Link ka WhatsApp-u i Google-u

Povežite se sa WhatsApp-om da biste postavili pitanja korisničkoj službi. Takođe, povežite se sa Google-om za recenzije koje služe kao društveni dokaz.

Zagarantovano bezbedna kupovina

U cilju pružanja najboljih usluga klijentima, veb prodavnica nudi širok spektar bezbednih opcija plaćanja, od iDeal-a, kreditne kartice, bankovnog transfera, PayPal-a & MisterCash-a do Postpay-a preko Billink-a.

Solo Solis

Početna strana

Solo Solis

Strana sa kategorijama

Solo Solis

Strana proizvoda

Solo Solis

Stranica korpe

Solo Solis

Checkout stranica