Shave Savings

ShaveShavings je veb prodavnica proizvoda za brijanje A brenda sa odličnim ponudama. Od svog početka 2005. godine, veb prodavnica se fokusirala na jeftinu onlajn prodaju žileta i drugih proizvoda za brijanje vrhunskog kvaliteta. Mnogo pažnje je posvećeno SEO-u i srodnim sadržajima kako bi se dobro rangirali na Google-u. Pored toga, prag za naručivanje je veoma nizak. Pošto se prodaja i isporuke vrše širom sveta, veb prodavnica je postala višejezična.

Prvi utisak o veb prodavnici je u skladu sa onim što ShaveSavings želi da prikaže svetu. Uz istaknute promocije i propratne velike fotografije brendova, odmah je vidljivo da se radi o vrhunskim brendovima po konkurentnim cenama. Ako želite da naručite kasnije, otkrićete da je ovo relativno jednostavno i sa mnogo prednosti na ovom sajtu. Uvek postoje nedeljne i dnevne promocije, promocije štednje i poklon usluge koje možete naručiti bez registracije. Međutim, veb prodavnica se fokusira na stvaranje „ugodnog korisničkog iskustva“; posebna stranica je izdvojena za obraćanje kompanijama kao što su veletrgovci.

Pored toga, veb prodavnica takođe odiše sa mnogo poverenja. Na primer, kupci mogu da biraju između do 9 različitih opcija plaćanja, a kompanija nudi niske troškove isporuke, sveobuhvatnu politiku vraćanja i garanciju zadovoljstva. Ovo je dodatno potkrepljeno predstavljanjem društvenog dokaza odmah pored polja delovanja. Ovde su jasno navedene najvažnije osnovne vrednosti veb prodavnice i više od 250.000 zadovoljnih kupaca. Potencijalni kupci to mogu proveriti tako što će napraviti vezu sa sajtom za ocenjivanje Trustpilot.

Takođe, na internetu postoji mnogo informacija koje na logičan način pomažu posetiocima na putu. Na ovaj način, posetioci mogu detaljno da prouče troškove isporuke, često postavljana pitanja, rokove isporuke i proces naručivanja. Možete pretraživati i birati na različite načine i vrednosti na drugim mestima u veb prodavnici. Mnogi predlozi i kombinovani poslovi su takođe ponuđeni da bi se konverzija još više povećala. Pored sveobuhvatne politike vraćanja i šeme garancije, telefonom se može dobiti opsežna korisnička usluga.

Više korisnih linkova

Onlajn plaćanja su omogućena i ostvarena je saradnja sa MultiSafePay-om. Ovo je bezbedna internet platforma koja upravlja elektronskim plaćanjem za kompanije i garantuje najviši nivo sigurnosti i optimalnu pogodnost plaćanja.

Višejezična prodavnica

Pošto ShaveSavings snabdeva i isporučuje širom sveta svoje proizvode, veb prodavnica je postala višejezična.

Mnoštvo načina za sigurno plaćanje

Prodavnica nudi čak 9 različitih izuzetno sigurnih metoda plaćanja, od Klarna do kreditne kartice, bankovnog transfera, PayPal-a do PostPay-a.

Shave Savings

Početna stranica

Shave Savings

Meni za pretragu

Shave Savings

Stranica sa kategorijama

Shave Savings

Stranica proizvoda

Shave Savings

Stranica korpe

Shave Savings

Stranica sa kategorijama