Pro-Alarm

Pro-Alarm.nl je specijalista u oblasti alarma, kamera i sistema kućne automatizacije brendova kao što su Satel Hikvision i Dahua. Novorazvijena veb prodavnica se fokusira na prodaju pravnim ali i fizičkim licima i nudi širok spektar visokokvalitetnih bezbednosnih rešenja. Pošto kao stručnjaci za bezbednost žele da se istaknu profesionalno znanje, brzom uslugom i personalizovanim pristupom, ovo je bila naša dobra polazna tačka za razvoj veb prodavnice.

Cilj stručnjaka za bezbednost je da obezbedi dobro integrisan bezbedonosni sistem sa alarmom, protiv-požarnim rešenjem, nadzornom kamerom i osvetljenjem u jednom po pristupačnoj ceni. Pošto postoje i blokovi koji komuniciraju različite usluge kompanije, naglašen je i pristup personalizacije. Visokokvalitetni brendovi vizuelno prikazani direktno ispod naglašavaju kvalitet i specijalnost kompanije. Takođe Pro-Alarm brend dobija na snazi pokazujući najnovije blogove sa svim novitetima iz sveta obezbeđivanja prostora i objekata.

Da bi ispunio u potpunosti očekivanja njihovih klijenata i kako ne bi došlo do potencijalnih “rupa” u njihovom bezbedonosnom sistemu, svaka porudžbina se pažljivo ispituje da bi se proverilo da li sve funkcioniše zajedno dobro, kako je klijent zamislio. Pored toga, specijalisti takođe nude opsežne i besplatne lične savete, a po želji se brine i o konfiguraciji kupljenih sistema. Jasno saopštavajući ovo na različitim mestima na internetu, kupac tačno zna šta može da očekuje. Ova jasnoća informacija orijentisana je ka uslugama Pro-Alarm-a, naglašavaju specijalnost i takođe povećavaju pouzdanost za kupovine u njihovoj veb prodavnici.

Pro-Alarm ima velike zalihe proizvoda i delova, tako da se porudžbine gotovo uvek isporučuju kupcu sledećeg radnog dana. Besplatna dostava unutar Holandije snižava omogućava bolje iskustvo klijenata, što je samo plus na mnoštvo opcija za plaćanje putem bezbedne SSL veze. Pro-Alarm takođe nudi pravo na povratak i pravnim licima. Uspostavljanjem veze sa Kiyoh alatom, recenzije kupaca su naknadno olakšane jer one predstavljaju odličan društveni dokaz koji povećava konverziju.

Alat za konekciju - Kiyoh

Više pouzdanih opcija plaćanja putem SSL veze

Pravo na povraćaj za pravna lica

Pro-Alarm

Početna strana

Pro-Alarm

Stranica sa kategorijama

Pro-Alarm

Stranica proizvoda

Pro-Alarm

Stranica korpe

Pro-Alarm

Checkout stranica