Medik8

Medik8 je posvećen proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda za negu kože sa najboljim sastojcima u odgovarajućoj jačini i sa dokazanim iskustvom. Brend ima prilagođene linije za specifične probleme kože. Medik8 je profesionalni brend jer su ga ranije nudile i koristile isključivo usko-specijalizovane prodavnice. Uz novu B2C veb prodavnicu, profesionalna marka za negu kože sada može da ponudi svoje proizvode i fizičkim licima.

Tim u Medik8 predstavlja preko 40 godina kombinovanog iskustva u istraživanju poboljšanja kože i formulaciji proizvoda. Ranije su se proizvodi prodavali isključivo preko profesionalnih prodajnih mesta kao što su lekarske ordinacije, centri za negu kože, kozmetički saloni, medicinske i premium banje. Želja je sada bila da svima u svetu ponude svoje profesionalne proizvode onlajn. Stoga su ova profesionalnost i veliko iskustvo bili naš primarni fokus u razvoju njihove veb prodavnice.

Pre svega, ovo smo prikazali kroz izgled i osećaj veb lokacije koristeći personalizovanu temu. Pored toga, sama veb lokacija sadrži ogromnu količinu informacija sa kojima se posetilac ne suočava odmah, ali se može pronaći ako ih potraži. Postoji i podpodela proizvoda za problematičnu kožu i proizvode za salonske tretmane, kao i blog. Ovaj sadržaj orijentisan na određene ciljne grupe, dakle, direktno se povezuje sa iskustvom potrošača.

Iako je veb prodavnica uglavnom fokusirana na obične kupce, poseban odeljak je rezervisan za pravna lica. Ovde je jasno objašnjeno kako postati iskusan partner i šta znači saradnja. Činjenica da se profesionalcima obraćaju odvojeno u kući takođe odmah povećava autoritet profesionalaca za potrošače. Pored toga, ugradili smo i osnovne vrednosti ovog prirodnog brenda, a to su jednostavnost, rezultati i održivost. Na primer, naručivanje proizvoda je izuzetno brzo, jednostavno i bezbedno pomoću SSL-a. Medik8 takođe nudi garancije povrh zakonskog prava na povratak.

Personalizovan CMS

Custom tema i dizajn

Secure Socket Layer (SSL) za bezbednu kupovinu

Medik8

Početna stranica

Medik8

Stranica sa kategorijama

Medik8

Stranica proizvoda

Medik8

Stranica korpe

Medik8

Checkout stranica