MAXIFLEUR-KUNSTPLANTEN

Maxifleur Kunstplanten je specijalizovan za visokokvalitetne veštačke biljke i snabdeva svojim proizvodima evropske zemlje. Sa četiri različite veb prodavnice (holandski, engleski, francuski i nemački), Maxifleur opslužuje i fizička (B2C) i pravna lica (B2B). Pored veb prodavnice sa veoma širokim asortimanom, veb lokacija sadrži i obiman virtuelni izložbeni prostor.

Kada smo razvijali Magento vebshop za Maxifleur, veliku pažnju smo posvetili postavljanju stranica proizvoda. Obimne informacije o proizvodu i 3D slike proizvoda pomažu da se kupcu pruži bolja slika o proizvodu i upotrebi istih. Virtuelni izložbeni prostor takođe omogućava da se kupci upoznaju sa punim asortimanom na zanimljiv i pristupačan način. Da bismo obezbedili da pojedinci, kompanije i međunarodni kupci mogu lako da koriste Maxifleur veb prodavnicu, instalirali smo razne ekstenzije. Primeri uključuju jedinstveni portal za registraciju za B2B klijente i prikaz 0% PDV-a za strane kompanije koje ne podležu PDV-u. Pored toga, specijalna funkcija zahteva za ponudu je implementirana preko Cart2Quote modula. Kupci mogu automatski da zahtevaju prilagođenu ponudu (RFK) za velike porudžbine na osnovu proizvoda u korpi. Da bismo besprekorno integrisali veb prodavnicu u poslovne operacije Maxifleur Artificial Plants, implementirali smo vezu između Magento 2 platforme i postojećeg ERP sistema (Reeleezee).

Višejezične prodavnice

Sa višejezičnim prodavnicama, Maxifleur je u 4 zemlje već godinama lider u najkvalitetnijim veštačkim biljkama.

Augmented reality

Augmented reality nudi mogućnost da prikažete vaš izbor veštačkih biljaka u svom okruženju/prostoru.

Konfigurator saksija

Konfigurator koji omogućava kombinovanje svake biljke različitih veličina sa svakom saksijom koju Maxifleur ima da ponudi.

Direktan link

Link do jednog od najčešće korišćenih računovodstvenih programa u Holandiji. Ostvaruje uvid u stvari kao što su vaša proizvodnja, odnosi i upravljanje zalihama i registracija vremena.

Picquer link

Ovaj link omogućava jednostavno procesuiranje porudžbina u Picquer-u.

Custom dizajn

Za razliku od mnogih Magento veb prodavnica, Maxifleur koristi temu prilagođenog dizajna kako bi dočarao jedinstveni DNK ove prelepe kompanije.

Maxifleur-kunstplanten

Početna strana

Maxifleur-kunstplanten

Strana kategorije

Maxifleur-kunstplanten

Strana proizvoda

Maxifleur-kunstplanten

Potrošačka korpa

Maxifleur-kunstplanten

Strana za naplatu