Framo

FRAMO Sport je specijalizovana veleprodaja sportske medicine koja je počela sa radom 1982. godine u školskoj zgradi na ulici Dorpstraat u Vestervortu. Ali ubrzo su preuređene učionice postale premale za rast ovakvog veleprodajnog poslovanja. Sa jakim fokusom na prijateljstvo prema kupcima, uslugu i specijalizovano poznavanje proizvoda, kompanija se preselila u veće prostorije u Dujvenu, u blizini Arnhema, 2022. Lični pristup klijentima je ostao najvažniji. Ove osnovne vrednosti su bile naša polazna tačka u razvoju njihove veb prodavnice.

Specijalista za sportsko-medicinske artikle osnovan je 1982. godine kao specijalista koji je najviše naklonjen kupcima i uslugama. Stoga smo razvili B2B i B2C veb-prodavnicu sa velikom pažnjom na informacije o proizvodima, opcijama, ličnom pristupu i procesu naručivanja i isporuke. Postoje jedinstveni i ažurni blogovi, a posetilac brzo dobija mnogo informacija o ljudima koji stoje iza kompanije. Ovo ih čini pouzdanim, personalizovanim i posvećenim, što odmah povećava autoritet tima i ovog brenda. Takođe je napravljena jednostavna navigacija, a različite ciljne grupe na početnoj stranici su direktno adresirane pomoću vizuelno atraktivnih blokova.

Opsežne informacije o proizvodu i opcija da pozovu korisničku podršku ili da dođu u izložbeni prostor za savet. Ovakva usluga umnogome pomaže poslovnom klijentu da izabere pravi proizvod. Fizička lica mogu naručiti samo preko internet prodavnice ili nakon upućivanja poslovnog korisnika na FRAMO. Pored toga, želja ove holandske kompanije bila je i da ponudi poverenje i sigurnost u proizvode i usluge. Podržali smo ovo pružanjem širokog spektra različitih i sigurnih opcija plaćanja, garancije, povrata i opcija zamene. Brza isporuka, posvećeni menadžement za svako pravno lice, ponude i saveti su ključne vrednosti ovog brenda.

Custom dizajn i tema

Prilagođeni sadržaj u obliku opsežnih informacija o proizvodu i blog-a u cilju informisanja svojih kupaca.

Veb prodavnica optimizovana za mobilne uređaje

Prilagođeni dizajn prilagođen mobilnim uređajima je korišćen za dobar izgled veb stranice na svim mogućim uređajima.

Korisnička podrška

Posebna pažnja je posvećena dobroj korisničkoj podršci. Na primer, stranicu za kontakt i najčešća pitanja je lako pronaći, a dostupan je i lični savet.

Framo

Početna stranica

Framo

Stranica sa kategorijama

Framo

Stranica proizvoda

Framo

Stranica korpe