Extreme Intimo

Extreme Intimo je brend visokokvalitetnog donjeg veša i spavaćica iz Latona Tekstil, Nemačka. Ova nezamenljivo i veoma meka na dodir visokokvalitetna rešenja se prodaju u čak 9 zemalja: Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Bosni, Makedoniji, Rusiji, Češkoj i Nemačkoj. Internet prodavnica je višejezična i nudi širok spektar bezbednih opcija plaćanja.

Kada smo razvijali veb prodavnicu za Extreme Intimo, pošli smo od osnovnih vrednosti onoga što ovaj brend želi da zastupa. Brend je osnovan 1992. godine sa uverenjem da je neophodno da se osećate udobno, prijatno i zadovoljno u svojoj koži. Inspirisana lepotom, porodicom, razigranošću i nežnošću, ovaj međunarodni brend nudi nezamenljive proizvode za sve koji žele samo najbolji kvalitet. Stoga smo razvili veb prodavnicu sa izuzetnom pažnjom na kvalitet.

Obimne informacije o proizvodima i različite HR slike pomažu kupcu da napravi dobar izbor pri kupovini. Pošto su kolekcije donjeg veša i spavaćica napravljene isključivo od prirodnih materijala, glavni fokus je stavljen na to. Pored toga, želja kompanije bila je i da ponudi poverenje i sigurnost u modele i uslugu. To smo podržali pružanjem širokog spektra različitih i sigurnih opcija plaćanja. Brza dostava koja je besplatna od 35 evra, besplatno vraćanje u roku od 14 dana, kao i korisnički servis za pitanja.

Višejezične veb prodavnice

Sa višejezičnim veb prodavnicama, Extreme Intimo se pozicionira kao svetski specijalista za visokokvalitetno donje rublje mekog osećaja.

Sigurno i pouzdano

Napravljena je veza sa jednim od najčešće korišćenih alata za proveru pouzdanosti veb prodavnice. Recenzije pružaju društveni dokaz koji čini kupce sklonijim kupovini.

Sveobuhvatne i sigurne opcije plaćanja

Kako bismo njihovim kupcima ponudili još više sigurnosti i mogućnosti, odlučeno je da se ponudi širok spektar različitih bezbednih opcija plaćanja. Na primer, kupac može da bira između 8 različitih opcija plaćanja – od PayPal-a do Apple Pay-a, ali i iDeal i Visa kartice, između ostalog.

Extreme Intimo

Početna strana

Extreme Intimo

Stranica proizvoda

Extreme Intimo

Checkout stranica