Chargertech

Chargertech, osnovan 2007. godine, započeo je kao strastveni projekat vođen ljubavlju prema automobilima i njihovim performansama. Chargertech daje prednost povratnim informacijama kupaca i kontinuirano širi svoj asortiman proizvoda na osnovu popularnih zahteva. Iako je prvenstveno onlajn prodavnica, Chargertech takođe preporučuje lične posete, prepoznajući vrednost ličnog kontakta i mogućnost da kupci vide delove pre kupovine.

Frustriran visokim troškovima auto-delova i dugim rokovima isporuke, osnivač je uvideo potrebu za ekspertizom u svetu tjuniranja automobila. Posao je u početku funkcionisao iz kućne kancelarije sa ograničenim asortimanom proizvoda, ali se od tada proširio i preselio na novu lokaciju u Kuijku u oktobru 2022.

Chargertech nam je poverio razvoj Hyvä veb prodavnice.

Želeli su da se istaknu pružanjem sveobuhvatnih informacija o proizvodima na svojoj veb prodavnici, uključujući uputstva za instalaciju i održavanje brze i lične korisničke podrške.

Postavljajući izuzetnu prekretnicu, postali su naš prvi klijent koji je implementirao Hyvä checkout, najsavremenije rešenje koje pojednostavljuje proces naplate. Oduševljeni smo što imamo priliku da sarađujemo dalje sa Chargertech-om, obezbeđujući im da njihova onlajn prodavnica radi besprekorno.

Hyvä super brza prodavnica

Hyvä Checkout (One Step Checkout)

Intuitivan i informativan dizajn

Chargertech

Home page

Chargertech

Category page

Chargertech

Product page

Chargertech

Cart page

Chargertech

Checkout page