Besselink Licht

Besselink Licht je onlajn prodavnica rasvete koja nudi širok spektar rešenja za osvetljenje kako za unutrašnje tako i za spoljašnje prostore. Cilj je da stvaranje prijatne atmosfere za svoje kupce sa svojom B2B i B2C veb prodavnicom nudeći dobro dizajnirana i energetski efikasna rasvetna tela.

Besselink Licht je porodično preduzeće sa sedištem u Duivenu sa više od 80 godina iskustva u oblasti osvetljenja. Imaju širok spektar proizvoda sa odličnim odnosom cene i kvaliteta i nudi lične usluge kupcima. Zasnovali smo razvoj veb prodavnice na ovim osnovnim vrednostima.

Stoga veb stranica ima izgled prilagođen korisniku sa odvojenim odeljcima za unutrašnje, spoljašnje i LED osvetljenje. Kupci mogu lako da se kreću i pronađu ono što traže koristeći opcije filtera. Prodavnica nudi i B2B i B2C opcije, što je čini pogodnom i za pojedinačne i poslovne kupce. Besselink Licht nudi širok izbor unutrašnjih, spoljašnjih i LED rasvetnih tela.

Jedna od najuzbudljivijih funkcionalnosti veb stranice je funkcija virtuelne sobe. Kupci mogu da vizuelizuju kako bi izabrana rasveta izgledala u sopstvenom prostoru tako što će učitati fotografiju sobe i postaviti 3D model njihovog proizvoda. Ovo je odličan način da se osigura da se odabrani proizvod savršeno uklapa u dekor.

Prodavnica prihvata više opcija plaćanja, uključujući iDEAL, PayPal, kreditnu karticu i bankovni transfer. Veb prodavnica je takođe dostupna na više jezika, što je čini pristupačnom kupcima iz različitih delova sveta.

Virtuelna soba

Ova funkcija omogućava kupcima da vide kako će izgledati rasveta koju žele da kupe samo u njihovom prostoru.

Više opcija plaćanja

Kupci mogu da biraju između različitih opcija plaćanja, uključujući iDEAL, PayPal, kreditnu karticu i bankovni transfer.

Višejezična prodavnica

Veb prodavnica je dostupna na više jezika, što je čini pristupačnom kupcima iz različitih delova sveta.

User-friendly dizajn

Veb prodavnica ima jednostavan izgled i opcije filtriranja jednostavne za korišćenje koje pomažu klijentima da brzo pronađu ono što traže.

Besselink Licht

Početna strana

Besselink Licht

Strana sa kategorijama

Besselink Licht

Strana sa proizvodima

Besselink Licht

Stranica korpe

Besselink Licht

Checkout stranica