Sve na jednom mestu...

Mi u Younify-u znamo da su partnerstva ključna za uspeh naših klijenata. Zajedno ćemo raditi na proširenju vašeg poslovanja. Tokom godina napornog rada, lista naših partnera je porasla kao i naše iskustvo u izradi Magento prodavnica. U bliskoj saradnji sa izuzetno pouzdanim partnerima, garantujemo bolje rezultate u vašem poslovanju. Većina online eksperata je sada dostupna na jednoj strani. Iskoristite ih da bi vaše poslovanje bilo uspešnije.

Intercube

Intercube podiže upravljani hosting na novi nivo. Vi se fokusirate na izgradnju vaše aplikacije, dok se oni fokusiraju samo na pouznanu isporuku. Oni pružaju moćne, namenske metalne servere kupcima kako bi osigurali da klijenti dobiju najbolje moguće performanse. Oni takođe imaju interne stručnjake koji vam mogu pomoći da pronađete rešenje za bilo koji tehnički problem, ali pošto su u partnerstvu sa uslugama kao što su Amazon Web Services, Microsoft Azure i Google Cloud Platform, manje je verovatno da će se tehnički problemi ikada dogoditi. Intercube takođe upravlja svim vašim uslugama preko Intercube korisničkog portala.

WebElephant

WebElephant je dinamična marketinška agencija iz Holandije koja neprimetno spaja inteligentne marketinške strategije sa robusnim tehnološkim rešenjima. Sa preko 12 godina iskustva, njihov interni tim programera i pametnih marketinških stručnjaka odgovoran je za isporuku tačnih i vidljivih rezultata. WebElephant je kako onlajn marketing agencija, tako i agencija za razvoj veb prodavnica. WebElephant pruža jasna rešenja za klijente e-trgovine.

Hyvä Theme

Hyvä je Magento tema koja pojednostavljuje razvoj frontend-a i čini isporuku individualnih zahteva vlasnika Magento prodavnica mnogo pristupačnijim. Hyvä tema je dizajnirana da bude brza i laka za prilagođavanje. Hyvä-in jedinstveni pristup razvoju frontend-a omogućava izuzetno korisničko iskustvo koje je uredno i funkcionalno. Hyvä je odgovor ako tražite uspeh na Magento platformi.

Channable

Channable je alat za upravljanje feed-ovima podataka za marketing agencije i oglašivače. Alat "sve u jednom" uključuje brojne funkcije kao što su optimizacija feed-a podataka, listanje proizvoda za tržišta, povezivanje narudžbenica, generisanje tekstualnih dinamičnih reklama i povezivanje Analitike. Sve što treba je da uvezete proizvode preko feed-a, API ili jednog od naših eCommerce dodataka. Čak možete i kombinovati nekoliko izvora podataka iz različitih sistema. Iskoristite naše internacionalno iskustvo da bi se reklamirali bilo gde.

Fooman

Fooman nudi kvalitetne Magento ekstenzije kojima veruju neka od najvećih imena u industriji. Naše ekstenzije su skinute više od 100.000 puta za Magento prodavnice u preko 70 zemalja.

OneStepCheckout

OneStepCheckout je broj jedan ekstenzija za proces plaćanja u Magento prodavnicama, koja uvećava stopu konverzije smanjujući napuštanje korpe. Pružamo jednostavan i potpuno prilagodljiv proces plaćanja koji se lako instalira i u Magento 1 i Magento 2. Mi smo apsolutni stručnjaci za proces plaćanja i konverziju od 2010. godine, pružajući proizvod najboljeg kvaliteta kao i tehničku podršku u bilo koje vreme. To je razlog zašto nam više od 20.000 Magento prodavnica širom sveta veruje.

"Younify was an early adopter of OneStepCheckout back in 2009 and we've had a great partnership with Younify ever since."

Thien Lan Weber, OneStepCheckout

Buckaroo

Buckaroo je vodeći provajder servisa plaćanja u Holandiji sa preko 10 godina iskustva u online plaćanjima, obradi pretplate i upravljanju kreditima. Trenutno više od 5.000 kompanija koristi Buckaroo rešenja za naplatu.

Hipex

The best performance. The sharpest price. Our exclusive focus on Magento is an important explanation for our unique performance. That's something else. Hipex has an obsession with new technology. We are always the first to dare the old and embrace the new one. That gives us - and you - a very big head start. Of course we are Magento 2 ready. Ask why our rates are so sharp. Provided: that is a relative given. We consider the market for hosting quite a bit. What also helps is the high level of self-reliance that comes from our highly acclaimed hosting panel. Whoever hosts Hipex needs little support.