SVE NA JEDNOM MESTU

Mi u Younify-u znamo da su partnerstva ključna za uspeh naših klijenata. Zajedno ćemo raditi na proširenju Vašeg poslovanja. Tokom godina napornog rada, lista naših klijenata je porasla kao i naše iskustvo u izradi Magento prodavnica. U bliskoj saradnji sa izuzetno pouzdanim klijentima, garantujemo bolje rezultate u Vašem poslovanju. Većina onilne eksperata je sada dostupna na jednoj strani. Iskoristite ih da bi Vaše poslovanje bilo uspešnije.

Eurocase

Eurocase je Vaš partner i ekspert za skladištenje i isporuku i za B2B i za B2C klijente. Korisnici Vaše web prodavnice bi želeli da proizvode prime brzo i u dobrom stanju. Vaši kupci na veliko imaju specifične želje u pogledu isporuke Vaših proizvoda. Povezivanjem Vaše Magento web prodavnice sa našim sistemom, mi smo u mogućnosti da ispunimo sve želje. Pored toga, nudimo i povezivanje sa raznim lokalnim preduzećima za isporuku na stranom tržištu.

Payin3

Ne želite da platite ceo iznos odjednom? Jednostavno odaberite In3: jedini način plaćanja sa 0% kamate. Kupoprodajnu cenu plaćate u 3 rate bez dodatnog plaćanja. Na ovaj način možete kupiti omiljeni proizvod u okviru svog budžeta. Minimalni iznos porudžbine je 100€, a maksimalni 3000€. In3 vrši ultra brzu proveru podataka pre plaćanja. Prvu ratu kupac plaća direktno, a drugu i treću nakon 30 odnosno 60 dana. In3 će vlasnicima veb prodavnice platiti celokupan iznos fakture nakon 15 dana, tako da nema rizika za trgovca.

Retail Rocket

U Retail Rocket-u pomažemo web prodavnicama primenom personalizovanih tehnologija uz prilagođavanje web prodavnice u realnom vremenu u interesu svakog posetioca da na kraju poveća konverziju, promet i prosečnu vrednost narudžbine.

xCore

xCore - specijalista za Exact softver Vlasnici više od 1750 veb prodavnica oslanjaju se na softver xCore. xCore gradi veze između Exact softvera i Vaše Magento prodavnice. Sa njihovim timom iskusnih Exact kunsultanata, stručnjaka na veb prodavnici i programerima, oni konstantno razvijaju i grade proizvode koji optimizuju proces e-trgovine. Sa jednim ciljem: uspešno online poslovanje!

Channable

Channable je alat za upravljanje feed-ovima podataka za marketing agencije i oglašivače. Alat "sve u jednom" uključuje brojne funkcije kao što su optimizacija feed-a podataka, listanje proizvoda za tržišta, povezivanje narudžbenica, generisanje tekstualnih dinamičnih reklama i povezivanje Analitike. Sve što treba je da uvezete proizvode preko feed-a, API ili jednog od naših eCommerce dodataka. Čak možete i kombinovati nekoliko izvora podataka iz različitih sistema. Iskoristite naše internacionalno iskustvo da bi se reklamirali bilo gde.

Spotler

Spotler pomaže trgovcima i profesionalcima u komunikaciji da se odlično posluže softverom za marketing e-pošte Spotler koji je jednostavan za upotrebu, a usmeren na rezultate. Spotler je softver sa održavanjem. Poziv za "akciju" Zatražite online Demo

Sooqr

Sooqr pretraga: najbrži, najrelevantniji i pretraživač za povećanje konverzije za e-trgovinu pa i šire - Sooqr Pretraživač je način pretrage i rešenje navigacije za veb sajtove. I za proizvode i za sadržaj, unutar e-trgovine pa i šire. Istraživanje prikazuje da posetioci sa namerom kupovine koriste funkciju pretraživanja i do pet puta češće nego "normalni posetioci". Uz to, ovi posetioci troše i do tri puta više po porudžbini. Sa Sooqr-om na Vašom veb sajtu, dodajete relevantni i brzi pretraživač. Toliko brzo da se čim se upiše prvo slovo, čak i uz pravopisnu grešku, relevantni rezultati pretrage pojavljuju se u milisekundama. Sooqr omogućava posetiocima da pronađu upravo ono što traže. I naravno još malo više od toga.

Fooman

Fooman nudi kvalitetne Magento ekstenzije kojima veruju neka od najvećih imena u industriji. Naše ekstenzije su skinute više od 100.000 puta za Magento prodavnice u preko 70 zemalja.

OneStepCheckout

OneStepCheckout je broj jedan ekstenzija za proces plaćanja u Magento prodavnicama, koja uvećava stopu konverzije smanjujući napuštanje korpe. Pružamo jednostavan i potpuno prilagodljiv proces plaćanja koji se lako instalira i u Magento 1 i Magento 2. Mi smo apsolutni stručnjaci za proces plaćanja i konverziju od 2010. godine, pružajući proizvod najboljeg kvaliteta kao i tehničku podršku u bilo koje vreme. To je razlog zašto nam više od 20.000 Magento prodavnica širom sveta veruje.

"Younify was an early adopter of OneStepCheckout back in 2009 and we've had a great partnership with Younify ever since."

Thien Lan Weber, OneStepCheckout

Buckaroo

Buckaroo je vodeći provajder servisa plaćanja u Holandiji sa preko 10 godina iskustva u online plaćanjima, obradi pretplate i upravljanju kreditima. Trenutno više od 5.000 kompanija koristi Buckaroo rešenja za naplatu.

Hipex

The best performance. The sharpest price. Our exclusive focus on Magento is an important explanation for our unique performance. That's something else. Hipex has an obsession with new technology. We are always the first to dare the old and embrace the new one. That gives us - and you - a very big head start. Of course we are Magento 2 ready. Ask why our rates are so sharp. Provided: that is a relative given. We consider the market for hosting quite a bit. What also helps is the high level of self-reliance that comes from our highly acclaimed hosting panel. Whoever hosts Hipex needs little support.

Amasty

Amasty is a leading Magento modules manufacturer, providing extensions for navigation, usability, checkout, shipping, product management and other crucial ecommerce areas.