MAGENTO SOFTWEAR EKSTENZIJA

CENA POČEV OD €1,750

Svaka priča o e-trgovini je različita. Vaše preduzeće ima svoje potrebe kada je u pitaju način na koji želite da uvezete proizvode iz Softwear u Magento veb prodavnicu. Ovde smo da Vam celokupni uvoz proizvoda postane fleksibilniji i izbegne dodatne probleme.

Prvo, morate znati da su “uvoznici” veoma kompleksni. Naša Magento Softwear ekstenzija osigurava da se vaši podaci o proizvodu i zalihe uvoze iz Softwear u Vašu Magento veb prodavnicu. Stoga, ova Magento ekstenzija ne samo da će uvoziti proizvode (jedan po jedan), već će stvoriti i takozvane konfigurabilne proizvode u Magentu. Na taj način se slike automatski povezuju sa pravim proizvodima.

Da bi to besprekorno funkcionisalo, prvo sednemo i kreiramo potrebnu dokumentaciju specifičnu za Vaše poslovanje. Ova dokumentacija se sastoji od potpuno tehničkog i funkcionalnog opisa. Veoma je važno da ceo postupak pravilno dokumentujete, jer svaka greška može prouzrokovati štetu i izazvati dodatne troškove. Nakon što testiramo uvoz i Vi ga odobrite, spremni smo da krenemo uživo. Magento Softwear ekstenzija je najbolji način za apsolutnu kontrolu nad blagovremenim i tačnim postupkom uvoza proizvoda.


OSOBINE

  • Automatski uvoz proizvoda iz Softwear
  • Ažuriranje količina posle [x] minuta
  • Proizvodi će automatski biti raspoređeni u odgovarajuću kategoriju
  • Povezivanje slika
  • Sveobuhvatno praćenje i izveštavanje
  • Fleksibilne funkcionalnosti kada je u pitanju upravljanje količinama

Vidite naš portfolio Zatražite ponudu

MAGENTO SOFTWEAR EXTENSION

Screenshot 1

MAGENTO SOFTWEAR EXTENSION

Screenshot 2

MAGENTO SOFTWEAR EXTENSION

Screenshot 3

MAGENTO SOFTWEAR EXTENSION

Screenshot 4

MAGENTO SOFTWEAR EXTENSION

Screenshot 5

MAGENTO SOFTWEAR EXTENSION

Screenshot 6

MAGENTO SOFTWEAR EXTENSION

Screenshot 7