MAGENTO SNELSTART EKSTENZIJA

CENA POČEV OD €300

Younify je razvio dva tipa ekstenzija za povezivanje sa Snelstart-om. Osnovna verzija dozvoljava uvoz (a) kupaca i (b) narudžbenica ili faktura do Snelstart-a. Generisani fajlovi su napravljeni na osnovu uputstva za definisanost fajlova po Snelstart-u.

Svaka priča o e-trgovini je različita. Vaše preduzeće ima svoje potrebe kada je u pitaju način na koji želite da uvezete proizvode iz Snelstart u Magento veb prodavnicu. Ovde smo da Vam celokupni uvoz proizvoda postane fleksibilniji i izbegne dodatne probleme.

Prvo, morate znati da su “uvoznici” veoma kompleksni. Naša Magento Snelstart ekstenzija osigurava da se vaši podaci o proizvodu i zalihe uvoze iz Snelstart u Vašu Magento veb prodavnicu. Stoga, ova Magento ekstenzija ne samo da će uvoziti proizvode (jedan po jedan), već će stvoriti i takozvane konfigurabilne proizvode u Magentu. Na taj način se slike automatski povezuju sa pravim proizvodima.

Da bi to besprekorno funkcionisalo, prvo sednemo i kreiramo potrebnu dokumentaciju specifičnu za Vaše poslovanje. Ova dokumentacija se sastoji od potpuno tehničkog i funkcionalnog opisa. Veoma je važno da ceo postupak pravilno dokumentujete, jer svaka greška može prouzrokovati štetu i izazvati dodatne troškove. Nakon što testiramo uvoz i Vi ga odobrite, spremni smo da krenemo uživo. Magento Snelstart ekstenzija je najbolji način za apsolutnu kontrolu nad blagovremenim i tačnim postupkom uvoza proizvoda.


OSOBINE

  • Automatski uvoz proizvoda iz Snelstart
  • Ažuriranje količina posle [x] minuta
  • Proizvodi će automatski biti raspoređeni u odgovarajuću kategoriju
  • Povezivanje slika
  • Sveobuhvatno praćenje i izveštavanje
  • Fleksibilne funkcionalnosti kada je u pitanju upravljanje količinama

Vidite naš portfolio Zatražite ponudu

MAGENTO SNELSTART EXTENSION

Screenshot 1

MAGENTO SNELSTART EXTENSION

Screenshot 2

MAGENTO SNELSTART EXTENSION

Screenshot 3

MAGENTO SNELSTART EXTENSION

Screenshot 4

MAGENTO SNELSTART EXTENSION

Screenshot 5

MAGENTO SNELSTART EXTENSION

Screenshot 6

MAGENTO SNELSTART EXTENSION

Screenshot 7

MAGENTO SNELSTART EXTENSION

Screenshot 8