Razmišljate da unajmite Magento developera?

Da li želite da pokrenete veb prodavnicu ili poboljšate svoju postojeću i dobijete najviši kvalitet po konkurentnoj ceni? Da li tražite najbolje Magento programere koji će vašu veb prodavnicu podići na viši nivo? U tom slučaju ste na pravom mestu. Angažovanje visokokvalitetnog Magento programera počinje i završava se ovde u Younify-ju. Sa zadovoljstvom vam možemo reći šta će doneti ako stavite svoje Magento projekte u naše pouzdane i iskusne ruke.

Razvijanje ili poboljšanje vaše Magento veb prodavnice… Sa pravim Magento programerima, to ide mnogo brže i efikasnije, sa više rezultata i manje troškova. Na kraju krajeva, Magento programer ima pravo znanje i stručnost da brzo vidi kako se stvari mogu poboljšati ili gde se može napraviti razlika. Naši programeri imaju višegodišnje iskustvo i stručno su obučeni i propisno sertifikovani za rad na vašoj veb prodavnici.

Zašto biste unajmili Magento developera?

Magento se trenutno smatra jednom od najboljih platformi za e-trgovinu. Magento veb lokacije čine 26% svih sajtova za e-trgovinu, više od bilo koje druge platforme za e-trgovinu. Ali to takođe znači da je konkurencija velika, a potencijalni kupac od vas zahteva dosta. Zbog toga će ponekad biti neophodno ili jednostavno veoma zgodno da deo posla prepustite iskusnim i sertifikovanim Magento stručnjacima. Nudimo nekoliko paketa podrške koji ovo nude kao standardnu uslugu.

Iako je Magento besplatan za preuzimanje softvera otvorenog koda i pristupačna je platforma, opcije su u isto vreme veoma ogromne. Potraga po svim mogućim opcijama za izgradnju ili dalji razvoj vaše veb prodavnice znači značajno ulaganje vremena. Morate biti specijalista da biste razumeli široke mogućnosti Magenta i sami ih primenili. I dok gubite svoje dragoceno vreme na tome, vaša konkurencija na internetu vas nadmašuje.

Dakle, možete želeti da sve uradite sami i da to držite u svojim rukama, ali da li je to ono što želite? Gubitak svog vremena i energije na nečemu nepoznatom verovatno će vas koštati mnogo vremena i nerviranja. Zar ne bi angažovanje Magento programera za ovo bilo mnogo zgodnije i pametnije? Onaj koji je svestan najnovijih funkcionalnosti, tema, ekstenzija, i još mnogo toga i implementira ih munjevitom brzinom i sa pravim rezultatom. To je jedna stvar manje za brigu!

Unajmljivanje Magento programera za vašu veb prodavnicu znači znatno bolje performanse. Samo pomislite na nešto poput sigurnosti. Poverenje je neophodno na internetu. Posetioci žele da budu sigurni da su njihovi podaci bezbedni, posebno kada odluče da kupuju sa vama. Naši Magento programeri su godinama izgradili solidnu stručnost u oblasti sajber bezbednosti kako bi osigurali da vaša veb prodavnica ispunjava najviše bezbednosne zahteve.

 

Osim toga, dobra saradnja sa pretraživačima danas je neophodna. Oni koji se ne kotiraju visoko u Google-u gube bitku za kratko vreme pažnje posetilaca koju dobijate. Angažovanje Magento programera znači da ste se oslobodili svih briga za SEO, a rangiranje na pretraživačima teče glatko. A tu su i mnoge teme, ekstenzije, dodatne opcije plaćanja, i drugi dodaci koje naši programeri znaju kao svoj džep. Prednosti spoljnog angažovanja Magento developera su bezbrojne!

Kako funkcioniše unajmljivanje programera u Younify-ju?

Kako funkcioniše outsourcing Magento programera? Ako izaberete partnerstvo sa nama, vi nam prenosite i poveravate deo svojih Magento projekata. Dakle, ako odlučite da angažujete nekog od naših Magento programera, prvo ćemo imati opsežnu diskusiju.

Koje su vaše želje, očekivanja, budžet i željeni rezultat? Želimo da to razjasnimo pre nego što saznamo u šta se upuštamo i kuda idemo. To sve radimo na početku, kako bismo odredili početnu tačku i odredili put ka vašem uspehu.

Naši stručnjaci za Magento počinju sa malim razvojem kako bi se navikli i upoznali sa vašim poslovanjem i kako bi osigurao da standardi kvaliteta i kodiranja odgovaraju vašim potrebama ili potrebama vaših kupaca. Zatim dodeljujete naše nove projekte, a vaš Magento programer počinje sa velikim promenama i poboljšanjima.

Da bi pravilno pratio razvojni proces vaše Magento prodavnice, svaki naš klijent dobija svog menadžera projekta (PM). U bliskom ste kontaktu sa našim menadžerom projekta i u svakom trenutku možete pogledati razvojni proces. Mi izveštavamo o promenama, a vi nam dajete povratne informacije sa kojima se dalje razvijamo. Ovako zajedno činimo vašu Magento veb prodavnicu uspešnom.

Benefiti unajmljivanja našeg Magento specijaliste

Želite da nam prepustite razvoj vaše veb prodavnice? To znači da će vam biti dodeljen jedan od naših Magento programera koji je potpuno posvećen vašem poslovanju. I to će vam doneti mnogo. Navodimo glavne prednosti:

 • Odličan Magento razvojni kapacitet
 • Maksimalna fleksibilnost
 • Dodatni prihod – ne trošite na sopstvene resurse
 • Poštene cene & odlična margina
 • Brzi razvoj sa standardima Magento koda
 • Izrada visokog kvaliteta
 • Čvrsta osnova dugogodišnjeg iskustva i najnovije znanje
 • Sertifikovani i visoko obučeni Magento programeri
 • Namenska podrška za Magento
 • Dugotrajna i pouzdana Magento saradnja
 • Komunikacija u realnom vremenu
 • Poboljšana projektna aktivnost e-trgovine
 • Pomoć 24/7, za minimalno vreme zastoja u slučaju kvara

Prepustite razvoj vaše Magento prodavnice našim stručnjacima

Da li želite da svoju veb prodavnicu podignete na viši nivo i unajmite naše Magento programere? To znači da stavljate Magento razvoj u pouzdane ruke jednog od naših dugogodišnjih i sertifikovanih stručnjaka za Magento. Samo nam je potrebno da znamo gde želite da idete. Zato želimo da čujemo šta ste zamislili svojim poslom. Ali i zato što želimo najbolje za vaše poslovanje. Kao specijalisti za e-trgovinu, sa Magentom smo radili skoro 10 godina.

Prednosti Younify konsultanta za e-trgovinu::

 • Odličan odnos cene i kvaliteta
 • Više od 10 godina iskustva sa Magento platformom
 • Analiza sadržaja i optimizacija
 • 100% Magento posvećen tim
 • Stručnjaci za upravljanje online trgovinom
 • Sve u kući; od izgradnje do podrške
 • 24/7 podrška za vašu veb prodavnicu
 • Mesečni sati rezervisani samo za vaše veb prodavnice

Napravite Magento veb prodavnicu

Kao stručnjaci za e-trgovinu, Younify se u potpunosti fokusira na razvoj i dizajniranje Magento veb prodavnica. I imamo odličan razlog za to. Vrlo rano smo videli veliki potencijal najuspešnije platforme za e-trgovinu i fokusirali se isključivo na to. Ovako smo videli da Magento 1 raste i postaje veliki od prvog trenutka. Zatim je došao Magento 2 kao poboljšana verzija, i opet je platforma otvorenog koda prošla kroz veliki razvoj.

Da li želite da napravite Magento veb-prodavnicu? Mi mislimo da je to brilijantna ideja, posebno zbog skalabilnosti, konverzije i optimizacije za pretraživače. Pored toga, Magento veb prodavnica je laka za korišćenje i ima lojalnu i aktivnu zajednicu. Za sve postoji jeftin odgovor, ekstenzija, link ili tema. To vam daje ogromnu prednost, slobodu i fleksibilnost. Ovo takođe omogućava da brzo i relativno jeftino personalizujete svoju veb prodavnicu.

Napraviti Magento Hyvä veb prodavnicu je još pametniji izbor sa naše tačke gledišta. Stranice se učitavaju mnogo brže korišćenjem ove osnovne teme za vašu Magento veb prodavnicu. Hyvä tema takođe radi odlično sa Google-om. Oba slučaja će olakšati pronalaženje veb prodavnice u pretraživačima i optimizovati korisničko iskustvo. Takođe se može koristiti za pravljenje prilagođene Magento veb prodavnice.

Još niste započeli svoju e-trgovinu? Onda je napraviti Magento 2 veb prodavnicu daleko najbolja ideja. Magento 2 je sada zamenio zastareli Magento 1, koji više nije podržan. Magento 1, dakle, više nije aktuelan, što je sada važno u borbi za onlajn posetioca. Ukoliko želite da lako i brzo konvertujte svoju postojeću Magento 1 veb prodavnicu, možemo i to učiniti za vas!

Magento podrška

Da li već imate sopstvenu veb prodavnicu koja radi optimalno, ali za koju biste želeli da angažujete Magento podršku? Naši sertifikovani Magento stručnjaci su takođe specijalizovani za poboljšanje, održavanje i/ili dalji razvoj vaše e-trgovine. Naši Magento programeri rado će vam pomoći 24/7 sa svim vašim problemima, pitanjima, proširenjima, poboljšanjima i prilagođavanjima vaše veb prodavnice.

Da li biste želeli da saznate više o našoj profesionalnoj Magento podršci? Pročitajte više ovde!

Koliko košta da unajmite Magento developera?

Koliko košta angažovanje Magento programera? To je teško pitanje. Toliko ljudi, toliko želja. A troškovi za unajmljivanje Magento developera u potpunosti zavise od toga. Znamo sigurno jedno; da ćete dugoročno, veoma brzo nadoknaditi ove troškove. Na kraju krajeva, stalnim radom privučete više posetilaca i ponudite bolja iskustva koja povećavaju prodaju se uvek isplate.

Možete izabrati da angažujete nekoga ad hoc, ali na fiksnoj mesečnoj osnovi je, naravno, jeftinije na duži rok. Zato bismo želeli da razgovaramo sa vama. Da shvatimo šta želite, šta tražite, šta želite da postignete sa tim i šta mi možemo da uradimo za vas. Tada ćete od nas dobiti jasnu ponudu ili savet za paket podrške kako biste tačno znali za šta se odlučujete.


Webshop Podrška

Pay As You Go

 • Razvoj/održavanje servera
 • Version Control održavanje
 • Pristup Ticketing Sistema
 • Support Menadžer (Telefon/Email)
 • Mesečni Health Check

Kontaktirajte nas sada

Webshop Podrška

BASIC

Uključuje PAYG

 • + Bug Fixes
 • + Style Fixes
 • + Webshop poboljšanja
 • + Instalacija modula
 • + Update modula
 • + Magento Patches
 • + Magento Upgrade

Kontaktirajte nas sada

Webshop Podrška

STANDARD

Uključuje BASIC

 • + Pomoć sa kontentom
 • + Razvoj Custom Modula/Funkcionalnosti
 • + Integracija sa 3rd Party Sistemima
 • + Importer / Exporter Development i Održavanje
 • + Optimizacija koda
 • + Praćenje i Optimizacija Performansi

Kontaktirajte nas sada

Imate potrebu za vrhunskim Magento programerom? Onda nas kontaktirajte!