magento jedinstven dizajn

  • Magento prodavnica sa jedinstvenim
  • dizajnom je pogodna za kompanije koje bi htele da…
vidi više

magento unapređenje

  • potpuno prilagođen sistem
  • zadovoljava najsloženije zahteve…
vidi više

Magento izdvojeni razvoj

Izdvojeni Magento razvoj i dizajn projekata

Magento je poznat kao jedna od glavnih platformi za elektronsko poslovanje. Magento veb sajtovi čine 26% od svih sajtova za e-trgovinu, što je više nego bilo koja druga platforma za e-trgovinu. Zbog toga Vam je ponekad potreban posvećeni Magento razvoj ili samo deo svog posla prepustite iskusnim i sertifikovaniim Magento stručnjacima. Kada se odlučite za Magento partnerstvo sa Younify, to znači da ćete deo svojih projekata predati nama.

Šta dobijate za izdvajanjem Magento usluga:

Dodatni Magento razvojni kapacitet
dodatni prihod – ne trošite sopstvene resurse
Poštene cene i odličnu maržu
Brz razvoj sa Magento kodovima po standardu
Visoko kvalitetna i posvećena Magento podrška
Dugoročno i pouzdano Magento partnerstvo
Povećana aktivnost na projektu e-trgovine

Kako izgleda izdvojena Magento usluga:

Želite biti sigurni da su Vaši Magento projekti urađeni sa strašću i stilom. Prvo radimo na manjem projektu dizajna i razvoja za Vas kako bismo bili sigurni da standardi kvaliteta i kodiranja odgovaraju Vašim ili potrebama Vaših klijenata. Nakon toga nam dodeljujete nove projekte. S druge strane, mi dodeljujemo Projekt menadžera (PM) kako bi pratio razvoj. Vi ste u kontaktu sa menadžerom projekta i možete pregledati proces razvoja u bilo koje vreme. Izveštavamo o promenama, a Vi nama šaljete povratne informacije. Zajedno pravimo uspešne Magento projekte.

Zašto nudimo izdvojenu Magento uslugu?

Želimo stabilne Magento partnere kao što je Vaša kompanija. Sa druge strane, u Magentu poslujemo više od 5 godina. Younify je potpuno posvećen Magento razvoju i dizajnu. Sa 6 sertifikovanih programera, uvek sve napravimo da bude funkcionalno. Evo nekih od razloga zbog kojih Vam nudimo izdvojenu Magento uslugu:

200.000+ sati razvoja visoko kvalitetnih Magento projekata
2 dizajnera web prodavnica nude jedinstvena rešenja u Magento dizajnu
Ostvarivanje dugoročne saradnje i rad sa Vama na Magento projektima na visokom nivou

Kao kompanija sa 20 profesionalaca, zadržavamo duh dobrog rada i uvek se radujemo novim iskustvima u svetu Magento projekata. Izazovite nas danas potpisivanjem Vašeg prvog Magento projekta.

šta kažu naši klijenti

“Radite i mislite u isto vreme dok stremite ka najvišem kvalitetu,
to je način na koji sarađujete sa Younify. Kompanija na koju se možete osloniti.”

Menno Hoek

„Zahvaljujući Younify-ju, uspeli smo da oblikujemo i postignemo naše onlajn ambicije."

Rogier Gülicher, Hobo Hi-Fi

Extreme Intimo je sprski brend sa dugom tradicijom u oblasti tekstilne industrije koji uspešno posluje u 9 zemalja. Zahvaljujući partneru, kompaniji Younify, sa kojim uspešno sarađujemo već duži niz godina, imamo jasno definisane sajtove i razvijenu online prodaju. Kompanija Younify nam pruža podršku u ovoj oblasti, rešava sve kompleksnije izmene i radi na unapređenju naših sajtova. Zahvaljujući svojoj stručnosti i profesionalnom odnosu i zalaganju ima naše puno poverenje.

Tijana Markićević, Extreme Intimo

Zainteresovani za našu ponudu?

Samo nekoliko “klika” mišem Vas dele od dobijanja idealne i jedinstvene web prodavnice. Molim Vas popunite donji obrazac i mi ćemo se pobrinuti za ostalo.