magento prodavnica

  • Sa preko 250+ napravljenih web-prodavnica
  • mi smo Premium Magento Commerce razvojni projekat.
vidi više

magento unapređenje

  • Potpuno prilagođen sistem
  • zadovoljava najsloženije zahteve…
vidi više

Magento jedinstven dizajn

Magento prodavnica sa jedinstvenim dizajnom je pogodna za kompanije koje žele direktno da stvore visokokvalitetnu Magento prodavnicu jedinstvenog izgleda, marketinga usmerenog na konverziju i potpuno optimizovanu platformu za e-trgovinu.
Uspešna e-trgovina zavisi od mnogo različitih faktora. Uvek treba razmotriti jedinstvene prednosti Vaše kompanije i njenih proizvoda. Postoje neki ključni faktori. Prodavnica treba da bude u skladu sa “DNK” Vaše kompanije, optimizovana za ciljnu publiku i povezana sa Vašim trenutnim IT poslovima kao što su ERP sistem i POS rešenja. Pored toga, treba biti brza i jednostavna za upotrebu.

Zašto izabrati jedinstven izgled Magento prodavnice?

Jedinstven drugačiji dizajn
Potpuno optimizovana konverzija
Usredsređen na svoju ciljnu publiku
Doneto rešenje je spremno za budući rast

Šta programera čini dovoljno dobrim za Magento jedinstven dizajn?

Magento implementacije, posebno one sa jedinstvenim dizajnom su specijalnost. Važno je da partner za e-trgovinu, sa kojim radite zajedno, ima puno iskustva. Pored toga, dizajn nije najteži, “šabloni” (pretvoriti dizajn u radne funkcionalnosti Magenta) jesu. Da bismo Vam dali ideju, izrada dobrog radnog “šablona” traje između 80 i 140 radnih sati. Ako je “šablon” gotov, funkcionalnosti bi trebalo da rade zajedno sa Magento funkcionalnostima, a to zahteva dosta iskustva. Dakle, napravite pravi izbor prilikom odabira partnera za e-trgovinu.

Younify pruža usluge u e-trgovini kompanijama koje žele da naprave sledeći korak.

šta kažu naši klijenti

“Radite i mislite u isto vreme dok stremite ka najvišem kvalitetu,
to je način na koji sarađujete sa Younify. Kompanija na koju se možete osloniti!”

Menno Hoek

Younify je najraniji usvajač OneStepCheckout, još od 2009. od kada i imamo odličnu saradnju sa Younify.

Thien-Lan Weber, Onestepcheckout

Younify ima kvalitetnu reputaciju na Evropskom Magento tržištu i Fooman veruje da će isporučiti rešenja bogata poboljšanjima, ekonomična i jednostavna za koriščenje sa Magento rešenjima za svoje projekte.

Kristof Ringleff, Fooman

Zainteresovani za našu ponudu?

Samo nekoliko “klika” mišem Vas dele od dobijanja idealne i jedinstvene web prodavnice. Molim Vas popunite donji obrazac i mi ćemo uraditi ostalo.