Detalji Hyvä-e

 • Magento + Hyvä je spoj iz snova. Tamo gde se Magento mučio godinama…
vidi više

Hyvä Webshop

 • Po čemu je Hyvä tema poznata? To je zapravo stvar koju Google najviše ceni…
vidi više

Prebacivanje na Hyvä?

 • Ako već imate problema sa rezultatima vaše Magento 2 prodavnice, kontaktirajte nas…
vidi više

Razvoj Magento Hyvä-e?

Da li želite još bolje rezultate i bolje performanse za vašu Magento veb prodavnicu? Da li tražite načine da povećate broj posetioca, prodaju i Google rangiranje? I da li biste radije priuštili svojim klijentima/kupcima još bolje korisničko iskustvo uz odličan checkout?

Sve je moguće uz Magento Hyvä prodavnicu! Prema našim dugogodišnjim stručnjacima za Magento, Hyvä je strateški inteligentan izbor za unapređenje vaše veb prodavnice iz više razloga. Naši sertifikovani stručnjaci za e-trgovinu već godinama rade sa Hyvä temom sa velikim zadovoljstvom i uspehom. Sa zadovoljstvom vam možemo reći zašto!


Šta je Magento Hyvä?

Želite da svoju Magento veb prodavnicu podignete na viši nivo? To možete postići profesionalno, jeftino i lako uz Hyvä temu. Mislimo da je pravljenje Magento Hyvä veb prodavnice odlična ideja za sve. Ova tema za Magento se može koristiti za pravljenje custom Magento veb prodavnice ili za dalji razvoj postojeće.

Kreatori Hyvä-e obećavaju alternativu Magento 2 Frontend-a sa smanjenom složenošću, boljim performansama i poboljšanim okruženjem za programere. Hyvä eliminiše teške JS biblioteke i pojednostavljuje stilove. Izrazi Hyvä Magento ili Magento Hyvä se u praksi često koriste naizmenično, zbog čega to radimo i ovde radi prepoznatljivosti.

Šta Magento Hyvä zapravo rešava?

Loše performanse

Koje frustriraju vaše kupce

Znamo da ste iskusili tromost vaše Magento prodavnice i da niste jedini. Bez kompleksnog i dugotrajnog razvoja, to je bila Magento realnost.

Kompleksan development

Koji frustrira vaše developere

Znamo da je vreme prodavaca dragoceno. I dali smo sve da skratimo proces razvoja, ali je on ponekad i dalje bio nepotrebno složen.

Niža stopa konverzije

Koja frustrira odeljenje prodaje

Spore veb stranice, loše korisničko iskustvo i nemogućnost brzog reagovanja na prilike za poboljšanje. To su elementi koji su nedostajali za optimalne stope konverzije.

Da li već imate Magento 2 veb prodavnicu? U tom slučaju ste verovatno već imali problem sporih performansi, što ste, verujemo, više puta osetili. Na sreću, sada postoji rešenje. Sa Hyvä temom, svaka Magento 2 veb prodavnica dobija osetno povećanje performansi i bolje korisničko iskustvo.

Sa Hyvä temom, prodavnica se takođe može završiti brže, dok je optimizovana za pretraživače, sa manjim budžetom. Rezultat? Moderna, ultra-brza, glatka i pristupačna veb prodavnica. Dakle, vi kao vlasnik veb prodavnice ste srećni, a svi vaši posetioci oduševljeni. Do te veće konverzije sada možete lako!

Hyvä webshop: Zašto biste trebali da ga odaberete?

Možda najveća ili barem najpoznatija prednost Hyvä Magento veb prodavnice je? Naravno, pomenuli smo već, brzina učitavanja stranica. Dok brzina stranice samog Magenta često dostiže samo oko 60-70, Hyvä veb prodavnica lako postiže brzinu stranice od 90-95. I to i na mobilnim uređajima i na desktopu.

Svi znaju koliko je ovo važno. Svaki sekund je bitan, posebno kod prodaje online. Na sreću, Hyvä Magento može značajno povećati brzinu učitavanja vaših veb stranica. A to utiče na broj posetilaca koji napuštaju vašu prodavnicu i konverziju u vašoj prodavnici. Hyvä vam privlači više posetilaca na duži period i time prodajete više!

Pored toga, Hyvä veb prodavnica je veoma prilagođena pretraživačima. Na primer, alatka lako obrađuje komentare sa Google-a i ispunjava sve uslove za dobro rangiranje. Naravno, postoje i druge teme, ali Hyvä ima najviše prednosti u pogledu efikasnije Magento veb prodavnice.

“Tokom proteklih nekoliko godina, Adobe/Magento su se suočili sa velikom konkurencijom drugih softverskih rešenja na e-commerce teritoriji. Shopify, Shopware i drugi su uspeli da steknu znatno veću popularnost u odnosu na Magento. Najčešći razlozi za ovu promenu bili su složenost kodiranja i performanse. Sa Hyvä-om, karte su se ponovo okrenule u korist Magenta. Manje složenosti i najbolje performanse na tržištu.”

Emile Koolstra, Vlasnik Younify-ja

Hyvä je pravi game-changer,

zato smo mi organizovali Hyvä Meetup 2023!

Mislimo da je Hyvä veoma važna za Magento zajednicu, pa smo nedavno organizovali Hyvä Meetup 2023, i uzbuđeni smo što možemo da podelimo sa vama kako je bilo. Naš događaj je okupio e-commerce entuzijaste, programere i stručnjake Magenta.

Imali smo sjajnu postavu govornika koji su izneli svoja neprocenjiva znanja na temu Hyvä-e i Magenta. Događaj je bio odlična prilika da se povežete sa kolegama, razmenite iskustva i prikupite praktična znanja koje ćete kasnije primeniti u svojim poduhvatima online. Kliknite na dugme ispod i pogledajte našu Meetup stranicu i vidite kako je prošlo.

Pogledajte ovde kako je bilo!

Hvala stručnjacima iz industrije koji su podelili svoja znanja,

iskustva i viziju o budućnosti Magenta. Vidimo se ponovo uskoro!

Cena Hyvä Magento razvoja uz Younify

Prosečnu cenu za Magento Hyvä veb prodavnicu je teško unapred reći i zavisi od dosta preduslova, vaših želja i potreba. Ali već sada vam možemo reći da će vam Hyvä dugoročno samo uštedeti novac. Sa više posetilaca, dužim posetama i većom prodajom, povratićete troškove ulaganja u Hyvä temu za kratko vreme.

Hyvä Magento veb prodavnica drastično povećava performanse vaše veb prodavnice, konverziju i korisničko iskustvo, ali takođe pruža bolje iskustvo programera i prijateljskije i pristupačnije razvojno okruženje. Ovo definitivno vodi do jednostavnijeg i bržeg održavanja i uštede.

Webshop Podrška

Pay As You Go

 • Razvoj/održavanje servera
 • Version Control održavanje
 • Pristup Ticketing Sistema
 • Support Menadžer (Telefon/Email)
 • Mesečni Health Check

Kontaktirajte nas sada

Webshop Podrška

BASIC

Uključuje PAYG

 • + Bug Fixes
 • + Style Fixes
 • + Webshop poboljšanja
 • + Instalacija modula
 • + Update modula
 • + Magento Patches
 • + Magento Upgrade

Kontaktirajte nas sada

Webshop Podrška

STANDARD

Uključuje BASIC

 • + Pomoć sa kontentom
 • + Razvoj Custom Modula/Funkcionalnosti
 • + Integracija sa 3rd Party Sistemima
 • + Importer / Exporter Development i Održavanje
 • + Optimizacija koda
 • + Praćenje i Optimizacija Performansi

Kontaktirajte nas sada

Spremni da pređete na Hyvä-u? Kontaktirajte nas sada!

Pokušali smo da vam približimo zašto vaša Magento veb prodavnica može imati ogromnu korist od Hyvä teme. Spomenuli smo glavne prednosti, karakteristike i druge stvari, ali ima još mnogo toga. Ukoliko želite da saznati o Hyvä temi detaljnije, možete to uraditi odmah, klikom na link ovde.

Da li ste već uvereni u mnoge prednosti Hyvä teme? Onda hajde da počnemo zajedno i podignemo vašu veb prodavnicu na viši nivo uz Hyvä-u. Da li želite da preuzmete dalje vođstvo u e-trgovini i dodatno poboljšate svoju prodavnicu? Slobodno nas kontaktirajte kako biste otkrili konkretno šta Hyvä može samo vama da ponudi!