Uspešno smo pričali o Magentovom game changer-u!

21. septembar 2023.
Niš, Srbija

Loše Performanse

Koje frustriraju vaše kupce

Sigurno ste iskusili spore veb prodavnice na Magento platformi i niste jedini. To je bila realnost Magento platforme.

To je BILA realnost Magenta. Sada, realnost je 90+ score na core vitals rezultatima.

Dug Proces Razvoja

Koji frustrira vaše developere

Znate da je vreme trgovaca dragoceno. I davali smo sve od sebe da skratimo proces razvoja, ali je uvek bio duži od očekivanog.

To je BILA prošlost. Sada, realnost su ispunjeni rokovi klijenta

Niža Stopa Konverzije

Koja frustrira odeljenje prodaje

Spora brzina učitavanja prodavnice, loše korisničko iskustvo zbog dugog i složenog razvoja, ne prilagođeno iskustvo mobilnim uređajima..

Sve je VODILO ka niskoj konverziji. Sada, realnost je visoka stopa konverzije od starta!

Ova nova realnost ima ime.
Hyvä Tema.

Posetite naš Hyvä Meetup 2023 u Nišu, i porazgovarajmo o ovim i drugim prednostima korišćenja Hyvä teme u vašoj Magento veb prodavnici!

Naši posetioci su otišli sa:

 Dugoročnim utiskom: Primenite stečeno znanje kako biste doneli dobre odluke u budućnosti.

Dragocenim znanjima: Steknite vredan znanja o budućnost Magenta kroz zanimljive prezentacije, diskusije i priče o uspehu.

 Praktičnim, primenjivim znanjima: Primenite stečena praktična znanja i tehnike kako biste optimizovali vašu Magento prodavnicu!

 Novim konekcijama: Ostvarite vredne konekcije i partnerstva sa profesionalcima, agencijama i programerima u e-commerce zajednici.
 Inspirativnim pričama: Bićete inspirisani realnim pričama o uspehu uz Hyvä-u, koje će vas naterati da dosegnete nove e-commerce visine.

“Tokom proteklih nekoliko godina, Adobe/Magento su se suočili sa velikom konkurencijom drugih softverskih rešenja na e-commerce teritoriji. Shopify, Shopware i drugi su uspeli da steknu znatno veću popularnost u odnosu na Magento. Najčešći razlozi za ovu promenu bili su složenost kodiranja i performanse. Sa Hyvä-om, karte su se ponovo okrenule u korist Magenta. Manje složenosti i najbolje performanse na tržištu. Ako želite da saznate više o ovoj revolucionarnoj promeni igre za Magento, ne bi trebalo da propustite ovaj Meetup. Dođite da saznate o Hyvä-i od iskusnih stručnjaka za performanse, vlasnika proizvoda i trgovaca.”

Emile Koolstra, Vlasnik Younify-ja

Agenda

Hvala stručnjacima iz industrije koji su podelili svoja znanja, iskustva i viziju budućnosti Magenta.

I pored sjajnih govornika, realizovan je i potpuno novi koncept – „Unconference“ sesija! Unconference sesija nije imala program; ni zvanične govornike; već samo grupu istomišljenika koji su ćaskali o raznim temama. Unconference sesija je predstavljao prostor sa inspirativnom i pozitivnom energijom.

Drago nam je što su posetioci otišli kući sa dragocenim informacijama i zabavnim iskustvima nakon našeg Meetup-a. A pogledajte i kakva je tačno agenda našeg događaja bila…

Vreme Prezentacija Govornik
09:30 – 10:00 Registracija
10:00 – 10:40 Uvod, How Hyvä Got Magento Back In The Game Emile Koolstra – Vlasnik Younify-ja
10:45 – 11:30 Hyvä And Site Performance – Iz perspektive eksperta Erwin Hofman – Sitespeed Consultant
11:45 – 12:30 Razvoj mog prvog Hyvä webshop-a – najbolji saveti za početak Marko Pantić – Tim Lider, Younify
12:30 – 13:15 Pauza za ručak
13:15 – 14:00 Kako uz Hyvä-u do #1 pozicije na Google-u Branko Petrović – Product Owner, Maxifleur
14:15 – 15:00 How To Make An Extension Hyvä Compatible Stefan Bojković – Full-stack Magento Developer
15:00 – 16:00 Unconference sesija / Završetak

Govornici

Posvećeni, strastveni, obrazovani… stručnjaci

Erwin Hofman


Erwin Hofman

Web Performance Konsultant

Emile Koolstra


Marko Pantić

Tim lider, Younify

Branko Petrovic


Branko Petrović

Product Owner, Maxifleur

Emile Koolstra


Emile Koolstra

Vlasnik Younify-ja

Stefan Bojkovic


Stefan Bojković

Full-Stack Magento Developer


Možda vi sledeće godine?

Magento Hyvä Developer
Meetup Video

Good vibes!
Reči naših posetioca

“Thank you so much for the wonderful event and the delicious dinner. It was truly enjoyable. I hope we have the opportunity to meet again at the Niš Jazz Festival.”
Tomislav Bilić, Inchoo

“We want to thank Younify D.O.O. for orchestrating this event. It’s truly a game-changer when we can come together, exchange ideas, foster connections, and collectively enhance our expertise in Hyvä.”
Droxic

“Had an amazing time at the Hyvä Meetup last week. Huge shoutout to Younify D.O.O. for organizing such a well-executed event! A special thanks to Emile Koolstra, Erwin Hofman, Stefan Bojkovic, Marko Pantić, Branko Petrovic and the entire team. #Hyvä”
Dejan Beljić, PSS Software

“I definitely enjoyed my talk & stay! If it’s up to me, it’s not a matter of IF I’ll be back, but WHEN I’ll be back! Thanks, everyone, for the hospitality and for learning about the history, food and atmosphere. And Emile Koolstra and Branko Petrovic in particular for the invite and showing me around!”
Erwin Hofman, Site Speed Consultant

Hyvä je bila naš oficijalni sponzor!
Srbija.

I najveći IT grad – Niš

Grad Niš sa više od 150 IT kompanija predstavlja centar tehnološkog razvoja u Srbiji ali ujedno i centar inovacija, tehnologija i novih prilika. Dakle, Niš je logičan odgovor kada se radi o predstavljanju revolucionarnog e-commerce rešenja poput Hyvä-e!

Cilj nam je da pokažemo izuzetan talenat i potencijal Srbije i istovremeno povežemo kompanije koje traže vrhunska IT rešenja sa briljantnim programerima i marketinškim agencijama u Srbiji.

I istovremeno podelimo sa vama vrhunska rešenja i iskustva iz e-commerce sveta.

Povezujući preduzeća sa pravim partnerima, težimo stvaranju atmosfere koja podstiče inovacije, podstiče rast i otvara put za dugotrajnu saradnju. Pridružite nam se na ovom izuzetnom događaju da biste iz prve ruke svedočili o izvrsnosti IT profesionalaca i otvorili mnoge mogućnosti za svoje poslovanje.

Za koga je bio Hyvä Meetup?

Naš Meetup je bio namenjen svim vlasnicima Magento prodavnica, programerima i marketinškim agencijama. Bez obzira da li ste želiti da optimizujete performanse svoje prodavnice, da budete ispred najnovijih trendova ili da istražite prednosti Hyvä-e, koja defintivno menja budućnost Magenta, ovo je bio događaj za vas.

Nadamo se da je ovo samo početak tradicije Hyvä Meetup-a u Serbiji i da ćete i u budućnosti imati jedinstvenu priliku da se povežete sa profesionalcima u svetu e-commerce-a, steknete vredna znanja i otključate pun e-commerce potencijal.

Veoma nam je drago što smo imali prilike da vas ugostimo na događaju koji je podigao vaš e-commerce uspeh na sledeći nivo!