Younify organizuje Hyvä Meetup 2023 u Srbiji.

Veoma nam je drago da možemo da najavimo predstojeći Hyvä Meetup u Nišu, gde ćemo istražiti budućnost Magento platforme i otkriti izuzetan potencijal Hyvä teme. Naš događaj, zakazan za 21. septembar, okupiće Magento trgovce, marketinške agencije sa klijentima na Magento platformi i programere. Taj dan ćemo dati sve od sebe da odete inspirisani, sa korisnim informacijama, sa vrednim novim kontaktima.

A evo još detalja i šta da očekujete ako prisustvujete našem događaju!

Otkrivanje moći Hyvä:

Hyvä tema, zvezda u usponu u Magento platforme, transformiše e-commerce svet sa svojim inovativnim karakteristikama, poboljšanim korisničkim iskustvom i, što je najvažnije, odličnim performansama. Ovaj događaj je vaša prilika da otkrijete kako Hyvä može da revolucioniše prodavnice na mreži, poboljša korisničko iskustvo i podstakne rast poslovanja.

Inspirativne prezentacije:

Spremite se za prezentacije stručnjaka iz industrije koji će podeliti svoja znanja i vizije o budućnosti Magenta. Od vlasnika Younify-ja, Emile Koolstra, koji je u e-commerce industiji više od 15 godina, koji će preneti svoje iskustvo i razmišljanja o Hyvä-i do prezentacije studije slučaja jednog od naših Hyvä klijenata i drugih e-commerce stručnjaka iz Srbije.

Stručni paneli i diskusije:

Učestvujte u interaktivnim panel diskusijama sa stručnjanicama iz e-commerce sveta. Pridružite se razgovoru, postavljajte pitanja i steknite dragocena znanja od stručnjaka iz vaše svere interesovanja tokom naše specijalne:

„Unconference“ sesije:

Dozvolite nam da vas upoznamo sa Unconference iskustvom koje najverovatnije još niste imali! Unconference sesija neće imati program; nema zvaničnih govornika, samo grupa istomišljenika koji ćaskaju o raznim temama. Unconference sesija garantuje inspirativnu i pozitivnu atmosferu; ko god se pojavi da govori ili grupiše ljude je prava osoba, i šta god da se desi, je dobro. Zvuči zanimljivo, zar ne?

Mogućnosti umrežavanja:

Povežite se sa kolegama učesnicima, profesionalcima iz industrije i potencijalnim saradnicima tokom, gore opisane, Unconference sesije. Proširite svoju mrežu saradnika, uspostavite vredne kontakte i istražite nove mogućnosti za rast.

Registracija i detalji o mestu održavanja:

Hyvä Meetup će se održati u hotelu Ambasador u Nišu 21. septembra. Obezbedite svoje karte čim objavimo našu stranicu za informacije i prodaju karata kako biste obezbedili vaše mesto. Imamo ograničen broj karata i neće biti dodatnih mesta kada se karte rasprodaju.
Rezervišite svoje mesto što pre kako biste izbegli neprijatnosti. Tačnu agendu i govornike ćete pronaći na našoj stranici, gde možete naručiti i karte, koju naknadno objavljujemo.

Pridružite nam se na Hyvä Meetup-u u Nišu i naučite kako da otključate moć Magento-a uz Hyvä temu.

Radujemo se što ćemo moći da vas ugostimo na našem događaju koji će vas inspirisati, edukovati i transformisati vaše viđenje e-commerce-a.