magento jedinstven dizajn

 • Magento prodavnica sa jedinstvenim
 • dizajnom je pogodna za kompanije koje bi htele da…
vidi više

magento unapređenje

 • potpuno prilagođen sistem
 • zadovoljava najsloženije zahteve…
vidi više

magento razvoj

Planirate razvoj nove Magento prodavnice? Ili Vaša postojeća Magento prodavnica ne napreduje zbog slabe prodaje i malog broja posetilaca? Biće nam drago da Vam pomognemo pri pokretanju ili unapređenju Vašeg online poslovanja.
Jasno ćemo Vam objasniti šta je potrebno za uspešnost u oblasti e-trgovine. Tokom faze razvoja, ali i nakon pomeranja na “live” podržaćemo Vas u ostvarivanju Vaših poslovnih ciljeva. Uzimajući u obzir Vaše dizajnerske i funkcionalne zahteve, izgradićemo visokokvalitetnu Magento prodavnicu.

Magento commerce softver

Magento je trenutno najatraktivniji softver za preduzetnike e-trgovine, 66% globalnog tržišta koristi Magento. Magento nudi različite pakete, besplatno (najčešće korišćeno) izdanje kao i kupovnu Commerce Edition. Postoji mnogo alternativa za Magento, ali nijedna nije tako fleksibilna i prepuna funkcijama. S obzirom da je Magento program otvorenog kôda, na raspolaganju je mnogim programerima i ekstenzijama.

Većina funkcija je već razvijena tako da nema potrebe izmišljati nešto novo. Takođe, postoje na hiljade šablona dizajna, koji mogu značajno smanjiti troškove i vreme razvoja.

Pored velikog broja ekstenzija, takođe pruža mnogo dodatne slobode i neograničene mogućnosti za razvoj visokokvalitetne prodavnice.

Velika stvar je to što je na hiljade sistema već usaglašeno sa Magentom. Verovatnoća da već postoji veza sa Vašim postojećim sistemom (kao što je ERP ili POS) je velika. A i ako ne postoji, mi smo razvili specijalan uvoz/izvoz po razumnoj ceni.

Zašto izabrati Younify kao Vašeg partnera za Magento Commerce e-prodavnicu?

Naš cilj je da isporučimo profitabilne web prodavnice a to se može desiti jedino ako uradimo više od puke izgradnje prodavnice. Kao potpuno posvećeni partner želimo da razumemo karakteristike i specifičnosti Vaše prodavnice a to zahteva blisko sarađivanje sa Vama kako biste doneli najbolje odluke tokom svakog pojedinačnog procesa. Između ostalih, Younify razvija Magento rešenja za Personeelsvoordeelwinkel, Maxifleur-kunstplanten, Solis Benelux, Welch Allyn, Hobo Hifi i Fietsenstunt. Od samog početka Magenta, porasli smo u iskusan tim od 30 Magento profesionalaca tako da naši klijenti mogu imati potpuno poverenje u našu organizaciju.

Poslednjih godina Younify je razvio uspešne online prodavnice za mnoga tržišta: modu i obuću, dečiju garderobu, proizvode za upotrebu na otvorenom prostoru, elektroniku, igračke, maloprodaju, hranu i mnoga druga B2B rešenja. Možemo upravljati i malim trgovinama sa samo nekoliko narudžbina dnevno do većih trgovina sa hiljadama narudžbina dnevno. Younify ima dobro rešenje za svaku prodavnicu.

Nudimo sledeće Magento usluge

 • Magento razvoj prodavnice
 • Magento izrada šablona i implementacija
 • Magento optimizacija web prodavnice
 • Magento izrada jedinstvenih modula i ekstenzija
 • Magento e-commerce marketing
 • Magento podrška
 • Magento rešenja za mobilne uređaje

šta kažu naši klijenti

“Radite i mislite u isto vreme dok stremite ka najvišem kvalitetu
to je način na koji sarađujete sa Younify. Kompanija na koju se možete osloniti.”

Menno Hoek

„Zahvaljujući Younify-ju, uspeli smo da oblikujemo i postignemo naše onlajn ambicije."

Rogier Gülicher, Hobo Hi-Fi

Extreme Intimo je sprski brend sa dugom tradicijom u oblasti tekstilne industrije koji uspešno posluje u 9 zemalja. Zahvaljujući partneru, kompaniji Younify, sa kojim uspešno sarađujemo već duži niz godina, imamo jasno definisane sajtove i razvijenu online prodaju. Kompanija Younify nam pruža podršku u ovoj oblasti, rešava sve kompleksnije izmene i radi na unapređenju naših sajtova. Zahvaljujući svojoj stručnosti i profesionalnom odnosu i zalaganju ima naše puno poverenje.

Tijana Markićević, Extreme Intimo

zainteresovani za našu ponudu?

Samo nekoliko “klika” mišem Vas dele od dobijanja idealne i jedinstvene web prodavnice. Molim Vas popunite donji obrazac i mi ćemo se pobrinuti za ostalo.